Друге „Караоке из блокаˮ успешно одржане у Теслићу

У петак 21. јуна, у кафе бару Бродвеј одржане су друге по реду Караоке из блока у Теслићу. Уз помоћ пријатеља, чланова и донатора Хуманитарне организације Срби за Србе укупно је сакупљено 1300 КМ!

Подсетимо, на почетку године одржане су прве Караоке из блока у овој години, у кафе бару Бумеранг када је сакупљено 315 КМ.

На самом турниру учествовала су 30 такмичара, која су показала да људи из Теслића и те како брину о својим сиромашним сународницима, и да „ако се по јутру дан познаје” у наредном периоду нас тек очекују лепе вести из Теслића!

Редослед победника је био следећи:

  1. Тијана Стојковић
  2. Драгана Душанић
  3. Цветко Багић

Сва прикупљена средства иду за помоћ породици Миљановић из Прибинића код Теслића. Породицу Миљановић чине самохрани отац Драган који заједно са својом мајком Љубицом чува троје малолетне деце. Њима је потребна замена крова и унутрашње сређивање куће како би имали пристојне услове за живот.

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима кафе бара Бродвеј на веома топлом гостопримству.

Oво је још један хуманитарни догађај у склопу припрема за предстојећу Тројку из блока која ће се одржати у Теслићу 4. августа, па вас овом приликом још једном позивамо да нам се прикључите у заједничкој мисији како би помогли што више угрожених многочланих породица.