Други хуманитрни триатлон у Београду

Шеста сезона Тројке из блока увелико је почела, након серије хуманитарних вечери, журки, пикадо турнира и хуманитарног триатлона, одржан је први турнир у брзом шутирању тројки у далекој Канади, а вече после, 2. априла, одржан је Други хуманитарни триатлон на Вождовцу. Сјајан успех премијере у Канади дао је крила екипи која организује први турнир на Вождовцу, у насељу Браће Јерковић, 30. априла, на терену ОШ ,,Ђура Даничић”. Прва најава првог спектакла у овом делу Београда прошла је сјајно – 20 екипа такмичило се до касно у ноћ, а скупљено је 13.850 динара! Борба за пехар Тројка из блока поново се одржала у веселом расположењу, са много добрих људи, који су заједно створили атмосферу за памћење!

Вождовчани су показали да их има и да брину о социјално угроженим малишанима – са нама су се дружиле девојке, момци, будуће маме и тате, вождовачки подмладак и старија екипа доброг срца. Сви су се окупили око исте мисије код наших пријатеља у Пабу Робин Худ, где већ неко време живи идеја Срби за Србе!

Окупљамо најбоље од најбољег широм града – сви су добродошли и сви радо долазе, много је начина да се помогне, и сви радо помажу! О нашим турнирима прича се данима после, а сваки нови турнир створи нова два турнира! Велика мисија свих окупљања у Београду ове године – помоћ породици Петровић из Рипња, никога не оставља равнодушним и сви се укључују, донирају, помажу! Изградићемо нови живот за четворо најмлађих Петровића, а после сваког турнира све смо више и више сигурни у то!

 Екипа Гљиве лударе: најлепша екипа на Вождовцу

Пикадо, стони фудбал и таблић играју се у локалима широм града, али само на турнирима Тројка из блока те три наизглед обичне игре мењају свет око нас! Играмо се, забављамо, дружимо и помажемо онима којима је најпотребније! То је магија Тројке из блока!

 Леријевци у акцији

 Двојац са кормиларом – породица Тројка из блока

Поново смо имали такмичење за најсмешније име екипе, и имали смо част да се са нама игра и једна екипа од двоје људи, којих је у ствари било троје: трудна мама и поносни тата били су екипа Двојац са кормиларом, а ево и осталих имена:

Ђо и пршљенМољац без кормилараЛуди и брзиДва осмехаЛаки сиксРобин Худ и Мали ЏоГљиве лудареНинџа Дарт ВејтериМачкицеМедениМомци из худаКифла и перецаКрем бананицеЛеријевциЉути ЈерковићКарабурци ЦЗПерверзијаЕкипа старијих политички некоректнихЕкипа младих жељних славе

Много смеха изазвало је ово духовито надметање, а победу је однела Екипа старијих политички некоректних. Власници Паба одлучили су да награде освајача пехара Тројка из блока са пићем у вредности 2 хиљаде динара, а то је додатно инспирисало веселе тројкаше да наместе нишане за пикадо и голове са чувене петице.

 Фер плеј: Екипа старији политички некоректни и Љути Јерковић

Треће место освојила је екипа Луди и брзи, сребро је отишло за Љути Јерковић, а екипа Мачкице је освојила Други хуманитарни триатлон! Велики дан за велики почетак и најаву турнира на Браће Јерковићу! Спектакл је све сигурнији!

 Луди и брзи

 Љути Јерковић

 Мачкице

Будите и ви део Тројке из блока!

 Поздрав са Вождовца!