Други Пикадо из блока у Новом Саду

Нови Сад наставља борбу за боље сутра. Најбоља сезона до сада наставила се на турниру Пикадо из блока у кафеу Феникс. У четвртак 14. јуна ово место је постало поприште велике хуманитарне борбе. Захваљујући доброј вољи добрих људи, а пре свега на иницијативу господина Мирослава Божичковића организовали смо други Пикадо из блока ове године у Новом Саду.

Детелинара, кафе Феникс: још један нови локал који се прикључио нашој борби против сиромаштва. Добар пикадо, још боља атмосфера, лепо дружење и сјајна забава донели су и хуманитарни резултат.

Уз помоћ 25 такмичара и драгих гостију прикупљено је 10.000 динара за социјално угрожене породице. Уз добар пикадо и сјајну забаву помажемо онима којима је помоћ најпотребнија. Тако једноставна идеја, а која осваја цео свет! Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Сви гости, намерни и случајни, постали су те вечери део наше борбе. Након забавног и фер такмичења, дошли смо до финала. После дуге борбе, са много атрактивних потеза, на крају вечери, имали смо три победника турнира. Ипак, највећи побједник турнира смо сви заједно због прикупљених средстава за социјално угрожене породице.

ШАМПИОНИ:
  1. Милош Пајкић
  2. Мирослав Божичковић
  3. Жељко Вучиновић

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима који су дошли и одвојили новац и време да постану део борбе против сиромаштва. Посебно хвала техничном спонзору и драгом домаћину – власнику и особљу Кафеа Феникс. Све генерације здушно су подржале турнир Пикадо из блока, а већ се најављују нове акције!

Турнир по турнир, акцију по акцију, будимо полако све крајеве! Укључи се и ти! Постани део Тројке из блока!