Други „Пикадо из блока” успешно одржан у Градишци

Дана 7. априла од 15 часова у Градишци одржан је други по реду хуманитарни турнир Пикадо из блока у кафе бару „Наш кафић” који је реализовала Хуманитарна организација Срби за Србе за помоћ вишечланим породицама са четворо и више дјеце. Укупно је прикупљено 1504,85 KМ, а средства ће бити искоришћена за помоћ још једне вишечлане породице са простора града Градишка!

Турнир је трајао 8 часова а на самом турниру је учествовало 46 играча као и многобројна публика која је дошла да испрати овај догађај и да својим присуством подржи ову хуманитарну акцију.

Најбољи на турниру у неизвјесној и одлучујућој задњој партији били су Саша Врљановић који је освојио прво мјесто, затим Александар Тркуља који је освојио друго мјесто и Борис Kеркез који је освојио треће мјесто.

Ово је друга хуманитарна акција у Градишци у току ове године, прошле године су такође организоване двије хуманитарне акције –  Пикадо из блока као и наш највећи пројекат Тројка из блока чија је реализација планирана и ове године, како би се обезбиједила новчана средства за помоћ угроженим породицама са простора Градишке.

Поред многобројних учесника и донатора, хуманитарни пројекат Пикадо из блока подржале су и компаније „AluProx” из Градишке која је већ небројено пута помагала догађаје Хуманитарне организације Срби за Србе као и компанија „Carlsberg Srbija – Lav pivo”.