Пикадо из блока одржан у Градишци

У недјељу 11. марта одржан је први турнир Пикадо из блока у Градишци. Наш кафић, како је сам назив кафе бара који је угостио такмичаре, је био препун то недјељно (спортско) поподне, а за титулу најбољег такмичило се 45 такмичара. На крају вечери, побједник турнира је био Саша Врљановић, друго мјесто заузео је Вито Лакић, а трећи је био Мирко Мајсторац. Ипак, највећи побједник турнира смо сви заједно због прикупљених 920 конвертибилних марака за социјално угрожене породице.

Велику захвалност за одржавање турнира дугујемо власницима и особљу Нашег кафића који су уступили простор за одржавање турнира и препустили сав приход од продатог пића који је ишао у доброторне сврхе, као и фирми Алу Прокс из Градишке на приложеним донацијама.

Победник турнира у Градишци – Саша Врљановић

Овјде ћемо још једном подсјетити да је у децембру у Градишци успјешно одржана прва хуманитарна журка, а следеће дружење је заказано за недјељу 3. јуна 2018. године када ће бити одржан спортско-хуманитарни турнир Тројка из блока.

С обзиром на велики успјех који су постигли журка и турнир у пикаду у Градишци, с нестрпљењем очекујемо надолазећи турнир у брзом шутирању тројки.

Нема предаје!
СЗС Република Српска