Други „Пикадо из блока” успешно одржан у Пожеги

Дана, 29. априла од 19 часова, у кафићу „Old House”, успешно је одржан други турнир Пикада из блока у Пожеги. Уз помоћ пријатеља и волонтера организације, а за помоћ многочланим породицама, хумани становници Пожеге сакупили су 16.100 динара!

Хуманитарни догађаји наше организације поново су дошли у Пожегу! Захваљујући волонтерима Хуманитарне организације Срби за Србе, после првог Пикада из блока, као и организовања пројекције филма „Ви идите – ја нећу!” у склопу „Биоскопа из блокa”, овога пута наставило се са догађајем који је показао веома добре резултате, па је организован други Пикадо из блока.На самом турниру учествовала су 36 такмичара, која су показала да становници Пожеге и те како брину о својим сиромашним сународницима, и да постоји велики потенцијал да се овакви хуманитарни догађаји и даље одржавају у Пожеги.

Комбинација спорта и хуманости дала је најбоље резултате, па је атмосфера на самом турниру била фантастична! Велика жеља свих присутних да се окупе око племенитог циља уродила је плодом, тако да ће се овај дан дуго памтити.

У игри „501”, класичним системом елиминација, такмичари су показали и завидну спретност у пикаду, па је турнир тек после нешто више од три сата завршен.Редослед победника је био следећи:

  1. Иван Милекић
  2. Милица Аврамовић
  3. Маријана Николић

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима кафића Old House на веома топлом гостопримству.