Дрва за Сикимиће код Зворника

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ спровела је још једну акцију помоћи социјално угроженим српским породицама на подручју Републике Српске. Пред Никољдан, испоручено је 10м3 дрва за огрев шесточланој породици Сикмић из села Каракај код Зворника у укупној вредности од 600 конвертабилних марака. Славољуб и Бранка имају четворо деце Ђорђе (17), Немања (14), Константин (7) и Урош (5 месеци), родитељи нису нигде запослени и живе од 140 марака дечјег додатка. Стигла дрва испред породичне куће Сикимића који је још увек у изградњи Четири сина Ђорђе, Немања, Константин и Урош са мајком Бранком Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ наставља са планираним активностима…

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ спровела је још једну акцију помоћи социјално угроженим српским породицама на подручју Републике Српске. Пред Никољдан, испоручено је 10м3 дрва за огрев шесточланој породици Сикмић из села Каракај код Зворника у укупној вредности од 600 конвертабилних марака. Славољуб и Бранка имају четворо деце Ђорђе (17), Немања (14), Константин (7) и Урош (5 месеци), родитељи нису нигде запослени и живе од 140 марака дечјег додатка.

 Стигла дрва испред породичне куће Сикимића који је још увек у изградњи

 Четири сина Ђорђе, Немања, Константин и Урош са мајком Бранком

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ наставља са планираним активностима на помоћи породицама са четворо и више деце широм Републике Српске, Србије и других крајева где живе социјално угрожене породице. Позивамо све донаторе и добре људе широм света да подрже и наредне планиране пројекте помоћи српској деци како би макар тренутно олакшали тешку ситуацију у којој се сви заједно налазимо.