Фуца из блока отворила седму сезону!

Борба против сиромаштва почела је у Теслићу! Седма сезона спортско-хуманитарног пројекта Хуманитарне организације Срби за Србе отворена је са првим турниром ФУЦА ИЗ БЛОКА! Сјајна, вредна и пожртвована екипа волонтера из Теслића организовала је турнир у фудбалу и окупила чак 28 екипа и много више гостију.

Такмичење по групама трајало је два дана, 3. и 4. јануара у Спортском центру Радолинка. Захваљујући момцима из екипа које су се пријавиле, драгим гостима и поносним спонзорима и техничким спонзорима – прикупљено је 1.624 КМ! Овај град у срцу Републике Српске прошле године постигао је највећи успех од свих турнира у региону икада. Настављају да одушевљавају цео свет и најављују још једну сјајну годину!

Идеја да се много може учинити када свако од нас учини колико може заживела је на радост социјално угрожених породица којих у тим крајевима има подоста. Борба је тешка, али Теслић је спреман. У спортској ривалској атмосфери играо се квалитетан фудбал два дана, а победник се унапред знао – социјално угрожене породице са четворо и више деце. Најбољи начин да се започне нова календарска година – са квалитетним дружењем, добрим спортом и хуманитарним окупљањем!

Седма сезона почиње на крилима великих успеха од прошле године, али и са великом наградом и признањем од Републике Српске. За деценијски хуманитарни рад и помоћ породицама широм Балкана Хуманитарна организација Срби за Србе одликована је орденом Крст Милосрђа од стране председника Републике Српске. Ово је велика част и признање за све дугогодишње донаторе и волонтере из Републике Српске и целог света! То је и велики подстрек тројкашима да још квалитетније и још више организују турнире који мењају свет на боље.

Од кошаркашке до фудбалске лопте – од свега правимо бољу будућност наше деце! Све се може кад се у Теслићу сложе! Град који зна како се брине о својим социјално угроженим суграђанима и опет је то доказао!

СПОНЗОР:

  • Ф.М.З.

ТЕХНИЧКИ СПОНЗОРИ:

  • С.Ц. Радолинка
  • Графостил
  • Копиграф
  • Зумба – Теслић
  • Делта прес
  • Нено д.о.о.

После два дана борбе у С.Ц. Радолинка, три екипе понеле су титулу најбољих:


Златни фудбалери: Тим Електрик – Бања Врућица


Сребрни Прибинић


Бронзани фудбалери златног срца: Пефект столарија

ШАМПИОНИ:

  1. Тим Електрик – Бања Врућица
  2. Прибинић
  3. Перфект столарија

Честитамо свима који су учествовали на било који начин у отварању нове сезоне пројекта Тројка из блока. Посебно хвала судијама које су на фер и коректан начин испратиле ово такмичење.