Испоручена помоћ Кељевићима

У склопу Васкршње акције Хуманитарне организације Срби за Србе посетили смо и породицу Кељевић која живи у близини Зубиног потока на Косову и Метохији. Породицу Кељевић чине отац Горан, мајка Снежа и синови Милан (14), Вељко (12) и најмлађи Милош (5). Планирану помоћ у виду електричног шпорета, фрижидера, кауча, трпезаријског стола, столица и ормара у вредности од 102.910 динара испоручени су уз захваљујући велике помоћи ЕХО “Мајка девет Југовића“ и продавнице “Кристал ВСА“ из Грачанице. Срби за Србе са породицом Кељевић током посете у мају 2013. године Велики број донатора широм света се јавио како би помогао породицу Кељевић, поготово после изјаве најмлађег сина Милоша, који је на питање која му је омиљена играчка, одговорио како он никада није ни имао играчку! Хуманитарна организација Срби за Србе наставља да помаже најугроженије српске породице широм Балкана. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:deljenja

У склопу Васкршње акције Хуманитарне организације Срби за Србе посетили смо и породицу Кељевић која живи у близини Зубиног потока на Косову и Метохији. Породицу Кељевић чине отац Горан, мајка Снежа и синови Милан (14), Вељко (12) и најмлађи Милош (5). Планирану помоћ у виду електричног шпорета, фрижидера, кауча, трпезаријског стола, столица и ормара у вредности од 102.910 динара испоручени су уз захваљујући велике помоћи ЕХО “Мајка девет Југовића“ и продавнице “Кристал ВСА“ из Грачанице.

 Срби за Србе са породицом Кељевић током посете у мају 2013. године

Велики број донатора широм света се јавио како би помогао породицу Кељевић, поготово после изјаве најмлађег сина Милоша, који је на питање која му је омиљена играчка, одговорио како он никада није ни имао играчку! Хуманитарна организација Срби за Србе наставља да помаже најугроженије српске породице широм Балкана.

Рачуни и потврде финансиране помоћи