Испоручена помоћ Миљановићима у Обреновцу

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су средином септембра породицу Миљановић из села Грабовац, општина Обреновац, овом приликом ради сликања и снимања завршених грађевинских радова и испоручене помоћи у укупној вредности од 1.136.348 динара.


Самохрана мајка Сања и деца Дејан (14), Анђела (13) и Анастасија (11) видно расположени и насмејани дочекали су наше представнике у новој реновираној соби у свом дому.


Изглед собе приликом прве посете наше организације у марту 2018. године.

Како мајка породице нема стално запослење већ ради на привременом послу у Комесаријату за избеглице и једино стално примање је очева пензија, Миљановићи до сада нису могли да испуне своје жеље и да заврше започете грађевинске радове на свом дому.

Захваљујући донаторима Хуманитарне организације Срби за Србе, подршци Општине Обреновац у износу од 100.000 динара, као и одржаним турнирима Тројка из блока у Обреновцу, на Вождовцу и меморијалном турниру у малом фудбалу Немања Љубичић Шваба у Земуну успешно је скупљено довољно новца да се Миљановићима жеље остваре и омогуће бољи услови за живот.

Помоћ Хуманитарне организације Срби за Србе за Миљановиће, чији живот је додатно отежала изненадна смрт супруга и оца 2016. године када се и стало са дотадашњим радовима, на кући огледала се у скидању старог крова, који је прокишњавао и због чега се појављивала влага у свим просторијама у кући.

Затим, надограћено је високо поткровље које ће моћи по потреби у будућности да се адаптира за живот и боравак деце када одрасту.


Изглед куће приликом прве посете наше организације у марту 2018. године.

Такође, сређени су подови у целој кући, постављен је ламинат, комплетно је уређена соба за сина Дејана који више неће морати да дели собу са сестрама, постављени су прозори као и олуци на кући и купљена је бела техника – веш машина, шпорет и комбиновани фрижидер.

Захваљујемо се свима који су учествовали у овом пројекту и позивамо све да и даље наставе да прате наш рад и помажу колико могу јер још преко 500 вишечланих породица чека на нашу помоћ.

Рачуни и потврде финансиране помоћи