Испоруком помоћи за породицу Пеов из Удова, успешно су започете нове активности наше организације у 2023. години на подручју Северне Македоније!

Породицу Пеов, посетили смо почетком 2022. године, у склопу свеобухватне посете породицама из Северне Македоније, које су планиране да буду помогнуте. Село Удово, у општини Валандово на југоистоку земље, дом је за родитеље Милета и Александру, који живе са ћеркама Клаудијом (17), Ангелом (15), Мартином (12) и сином Стојанчетом (10) у скромном дому.  Најстарије ћерке, Бранкица (25) и Стефанија (24) су удате и не живе више под истим кровом.

и

Минимална примања од којих живе, нису довољна како би могли да уложе у било какве нове ствари и да замене постојеће. Из тог разлога, одлучили смо се да помогнемо овој породици и обезбедимо им најосновније покућство, које је иначе у веома лошем стању, што смо уосталом и видели током наше посете.

Овом приликом, обезбедили смо породици Пеов један трпезаријски сто са четири столице, два двокрилна ормана, кухињски елемент са судопером, два кревета на спрат, електрични шпорет и један фрижидер. Вредност испоручене помоћи износи 2.956 евра.

Хвала пуно целој организацији и свим вашим члановима што сте нам помогли – речи су оца Милета.

Значиће ова помоћ породици Пеов, превасходно јер су деца добила нове кревете и ормане.

Наше нове акције на територији Северне Македоније су увелико у припреми, а неке се полако и покрећу. Очекује нас доста тога занимљивог, а надамо се да ћемо успети да оборимо и рекорд у испорученој помоћи из претходне године.

Рачуни и потврде финансиране помоћи