Караоке из блока на Новом Београду

Новобеоградски блок 44 угостио је певаче аматере који су уз доста забаве остварили још једну победу у борби за боље сутра многобројних социјално угрожених породица широм Балкана. Караоке из блока привукле су велики број младих људи који су у уторак 30. октобра испунили Окто паб у Тржном центру Пирамида до последњег места.

За добру атмосферу у којој су сви уживали били су задужени најхрабрији те вечери, сви они који су се одважили и латили микрофона, и уз симболичну донацију од најмање 200 динара имали својих пет минута славе.

Цело вече су се смењивали мање или више успешни соло, дуетски и групни наступи посетилаца којима дугујемо велику захвалност што су подржали ову нашу акцију. Изражавамо захвалност и Окто пабу и његовом особљу на одличном гостопримству.

На крају, вече проведено у добром друштву, уз доста забаве и смеха, мноштво домаћих и страних музичких хитова, крунисано је прикупљањем донације од 22.280 динара.

Док ишчекујете још неки догађај из нашег календара Тројкe из блока, можете послати СМС на 7763 и на тај начин донирати 100 динара пројекту “Деца су наша будућност“ Хуманитарне организације Срби за Србе.