Квиз из блока одржан у Ариљу

Кафе бар Liberty био је 5. јануара по први пут објекат који је угостио Срби за Србе догађај у Ариљу. У питању је Квиз из блока, премијерни догађај овог типа у Ариљу, након више него успешно организованих Пикада, Биоскопа, Свирке, 3Д Штампања из блока, Журке и Тројке.

Учешће по екипи је износило 300 динара, а сам квиз се састојао од осам целина: Свет, Историја, Наука, Филм, Животни стил, Спорт, Србија и једне области која се односила на препознавање музичке нумере и извођача. Од десет пријављених екипа, након сабирања поена на крају свих области, као најуспешнија се издвојила екипа ЧСО.

Након квиза, организована је и Журка из блока да заокружи целодневно дружење бројних волонтера и гостију. Музику је пуштао ди џеј Бане, а када се на крају сабрао целокупан добровољни приход који се скупљен од пријава за квиз и донација гостију, сви су били сагласни да Ариљци ни овај пут нису разочарали – скупљено је 100.220 динара!

Судећи по одзиву и успешности првог овогодишњег догађаја у организацији ХО Срби за Србе у Ариљу, пред нама ће бити још једна година у којој ће Ариљци испунити сва очекивања која се тичу хуманости и солидарности.