Маратонски пикадо из блока у Угриновцима

У петак, 6. децембра у Угриновцима, у граду пикада и забаве, у фудбалском балону Бубамара одржали смо други хуманитарни пикадо турнир у том граду. На самом турниру укупно је прикупљено 12.480 динара које смо наменили за велику Божићну акцију наше организације, у којој би требали да помогнемо преко 50 породица широм Србије и региона.

Ово је једно од ретких места где се пријављују квалитетнији играчи пикада и где турнир траје до дубоко у ноћ. Иначе наши пријатељи из Угриноваца долазе на све наше турнире које организујемо по Београду и околини, и поред тога што долазе они освајају скоро сваки турнир, чак на појединим заузму и сва три прва места.

На овом турниру било је пријављено око 32 такмичара који су се са пуно љубави и стрпљења борили за вредни пехар до раних јутарњих часова.

А најбољи међу најбољима за ово вече били су:

  1. Горан
  2. Никола
  3. Стефан

Велику захвалност дугујемо нашој браћи из Угриноваца који су нас по други пут сјајно угостили у свом кафе балону Бубамара, као и за целугодишњу константну подршку на свим нашим турнирима широм Србије!

Овим путем позивамо све добре људе из осталих градова да нам се прикључе и покрену неку овако сличну акцију у свом месту, и на тај начин дају свој допринос у нашој заједничкој борби за боље сутра најугроженијих српских породица које помажемо широм Србије и региона.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ – НЕМА ПРЕДАЈЕ!