Нова нада за породицу Шепецан!

Када смо први пут посетили породицу Шепецан из Великог Средишта код Вршца, осетили смо љубав и топлину каква се данас ретко виђа. Ова складна породица, која свој тешки крст носи на достојанствен начин, и овога пута, отворила нам је врата свогa дома, да заједно поделимо радост, за коју су као и много пута пре тога, заслужни наши верни донатори!

 

Самохрана мајка Зорица и четворо деце Душанка (19), Драгана (16), Дамјан (12) и Милица (9) од наше организације добили су два ормара, кухињу, судоперу, два кревета са душецима, трпезаријски сто и столице, тросед и шпорет на дрва. Вредност помоћи износи 176.706 динара.

 

Веома смо захвални свим вашим донаторима што су нам помогли, јер живимо у тешким условима и оваква помоћ биће нам велики подстрек за будућност – рекла нам је мајка Зорица.

Породица Шепецан током наше прве посете

Као што смо и писали у првом извештају, породица Шепецан живи у изнајмљеној општинској кући која је у јако лошем стању, а дуг за струју и воду и даље нису исплатили, тако да је остало још места за помоћ, па позивамо све људе добре воље да у својој режији наставе да помажу овој породици.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима који су учествовали у овој акцији. Позивамо вас да и даље пратите наш рад јер нас до краја године очекује велики број акција помоћи угроженим породицама, тако да нам је свака подршка и помоћ добродошла!

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи