Нова Срби за Србе промоција у Швајцарској

Још једна у низу промоција Хуманитарне организације Срби за Србе у Лозани. Овог пута посетли смо 27. јаунара наше пријатеље из КУД „Вез“ који су том приликом обележавали Светог Саву. Још једном смо представили акцију „5 по 5″ као и део асортимана из нашег бутика, чијом куповином се помаже рад организације Срби за Србе.

У званичном делу програма пријатељи из КУД „Вез“ су упутили људе у део наших акција, као и у рад организације што је испраћено великим аплаузом свих присутних у сали. Иако бојажљиво, велики број младих је пришао штанду и заинтересовао се за наш рад. Имали смо прилику да се дружимо и са старим донаторима који су увек ради да нам помогну, уделе неку похвалу, сугестију и тако нам дају мотивацију да истрјемо у свему што радимо. У току вечери у донаторској кутији прикупљено је 109 франака.

Још једна потврда да све што радимо људи примећују, вреднују и дају нам подршку је управо дошла из КУД „Вез“ у виду захвалнице „за изузетан допринос у раду и напретку друштва“. Овом приликом им се захваљујемо на овој награди која нам пуно значи и на свој помоћи коју имамо са њихове стране .