Новљани још једном излазе на црту сиромаштву

Пикадо из Блока је стигао у Боку Которску у Херцег Нови. У недељу  23. децембра сјајни играчи и наш домаћин учинили су ову ноћ незаборавном. Рекордан број учесника чак 104 такмичара, врхунски играчи и добро дружење, од самог старта су обећавали да ће ово бити ноћ за памћење. Великодушношћу свих који су учествовали у овој акцији скупљено је 645€.

У духу Божића као најрадоснијег хришћанског празника и складу са традицијом и наслеђем који баштине житељи овога краја, Новљани још једном излазе на црту сиромаштву. Потсјећајући да у свакоме од њих имамо искреног савезника у борби против овог заједничког непријатеља.  У витешком и до самог краја неизвјесном надметању које је трајало готово четири сата, Мика Мрачевић је показао највише умијећа и сасвим заслужено однио побједу на првом хуманитарном турниру у пикаду.

У генералном пласману поредак је следећи:

  1.  Мика Мрачевић
  2. Александар Тезовић
  3. Матија Вујачић

Благодаримо нашем домаћину Неђу Марковићу, особљу Кафе Парк , свим такмичарима и донаторима, свима вама који у ову борбу улазите са надом и вјером да заједно можемо до боље будућности за нашу дјецу!

ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!!!

НЕМА ПРЕДАЈЕ!!!