Ново купатило за Јовичиће из Трстеника!

Након породице Шућуровић, Х.О. Срби за Србе помогла је ове године још једну породицу из Трстеника. Овога пута, реч је о петочланој породици Јовичић.

Отац Саша и мајка Марија свакодневно улажу напоре да својим синовима Алекси (15), Страхињи (10) и Вањи (6) обезбеде што квалитетније услове за одрастање и омогуће им да уживају у детињству. Подсетимо, највећи проблем представљао им је кров, који је био у јако лошем стању у једном делу куће, и купатило које је било без изолације, што је проузроковало појаву влаге и отпадање плочица. Погодиле су их и поплаве 2014. године.

У дому породице Јовићић извршени су следећи радови: комплет реновирање купатила, постављање крова и олука изнад купатила и постављање фасаде око купатила. Укупна вредност помоћи износи 398.211 динара.


Као што знате, проблеме са влагом имамо још од великих поплава, тако да смо овом помоћи тај проблем коначно решили. Купатило је прелепо, захваљујемо се вашим донаторима на помоћи – рекла нам је мајка Марија.

Највеће изненађење приредили су нам Алекса, Страхиња и Вања који су нам посветили песмицу захвалности, урамили и поклонили за успомену.

Хумантарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима који су учествовали у акцији помоћи за породицу Јовичић.

Рачуни и потврде финансиране помоћи