Обрадовали смо Александру, Јовану, Анђелу и Јану Младеновић из Текије – сада ће бити још бољи ђаци!

Срца, цвеће и осмеси, красили су до сада дом Младеновића из Текије. Након помоћи коју им је обезбедила наша организација, сада имају и нову ПВЦ столарију, која им краси дом. Поред поменуте столарије, обезбеђен је и материјал за постављање фасаде, али и намештај у виду ормана, угаоне гарнитуре и три радна стола, па сад има додатних разлога за осмехе ћерки Александре (22), Јоване (14), Анђеле (11) и Јане (10).

Поред свега што су преживели и што преживљавају, родитељи Дејан и Гордана не препуштају се очајању, већ дају све од себе да својим ћеркама обезбеде најбоље могуће услове, за успешно школовање. Подсећамо, да су све ћерке одлични ђаци, док је најстарија Александра успешан студент Учитељског факултета у Неготину.

Иако дом није њихов, већ им је уступљен од Oпштине Кладово на коришћење, одлучни су били у намери да га прилагоде својим потребама, јер им је то једино доступно решење тренутно. Наша организација им је изашла у сусрет и омогућила да добију све што је договорено и тражено. Вредност испоручене помоћи износи 389.710 динара.


Сада ћемо бити још бољи ђаци у школи – радосно су узвикнуле Анђела и Јана, обрадоване новим писаћим столовима.

Некад и сад

Отац Дејан већ прави планове, како да најбоље употреби добијени материјал.


Захвални смо вам сви, јер сте нам купили све што смо тражили. Баш онако како је и договорено. Надам се да ћу убрзо кренути са радовима, док је лепо време, па да зиму дочекамо у реновираном дому – додао је Дејан.

То је оно што краси нашу организацију, све ове године. Оно што договоримо и обећамо, то и испунимо. Наизглед просто делује, али бројни су изазови које је потребно премостити, да би се све спровело у дело. Велики труд улажемо за реализацију помоћи, првенствено како би деца имала квалитетније услове за развој и одрастање, али и истовремено да сачувамо углед организације и поверење свих донатора.

Наставите да пратите и подржавате наш рад, јер приводимо крају још на десетине занимљивих пројеката.

Рачуни и потврде финансиране помоћи