Одржан добротворни концерт у Белгији

У суботу 27. октобра на велики православни празник Св. Петку, у цркви Св. Ђорђа у белгијском граду Антверпену, након Свете Литургије, одржан је добротворни концерт Селене Трифуновић под називом “Срцем за Косово“, музиком инспирисана српским светињама и историјом.

Селена је извиђењем песама на клавиру попут “Ој Косово, Косово“, “Запелава сојка птица“, “Ајде Јано“ и “Косовске божуре“ провела госте свог добротворног концерта стазама Метохије, Светих Архангела, Ораховца, Богородице Љевишке и Призрена.

Иако је улаз на концерт био слободан, прикупљено је укупно 735 евра донација које ће бити искоришћени у предстојећој акцији помоћи Хуманитарне организације Срби за Србе угроженим породицама на Косову и Метохији.

Такође, Хуманитарна организација Срби за Србе упућује неизмерну захвалност Селени Трифуновић на жељи да својим личним доприносом уз помоћ српске цркве и заједнице из Белгије помогне да српски народ на Косову и Метохији не остане препуштен на милост свакодневној борби коју води за опстанак.