Одржан други Пикадо из блока у Челинцу

Ово је други пут да се у Челинцу одржава хуманитарни турнир у пикаду под окриљем хуманитарне организације Срби за Србе. Претходни турнир је био одржан у склопу Видовданске, а овај пут се одржава поводом Божићне акције гдје се помоћ скупља за угрожену дјецу широм Балкана. На овај начин сви доприносимо да усрећимо дјечицу за предстојећи празник Божић, а на догађају укупно је скупљено 230 КМ.

Турнир се одригао 17. децембра у Ретро кафеу, који се налази на улазу у Челинац. Популарни назив насеља је Марјановићи. Укупно је било 14 пријављених такмичара. Уз пријатну атмосферу ово је било једно лијепо дружење. При крају турнира атмосферу су додатно подигли трубачи уз извођење нумере „Ђурђевдан”.

Можемо рећи да је Челинац доживио потоп, будући да су два такмичара из Котор Вароша освојили медаље у гостима од којих је једна златна. Треће мјесто освојио је Небојша Каламанда, друго мјесто припало је Драгану, док је прво мјесто освојио је Радислав Марић који је прије 5 дана, 12. децембра освојио турнир и у Котор Варошу.

Још једном велико хвала свим донаторима и учесницима турнира. А ми настављамо даље још боље и јаче. Нека буде борба непрестана!

 Нема прадаје!