Одржан хум. пикадо турнир у Руми

У среду 7. јуна одржан је први хуманитарни пикадо турнир у Руми, у Пабу Харолд. 36 такмичара скупили су својим пријавама и прилозима 14.620 динара и на тај начин најавили нови спектакл у Руми! Пријава за такмичење је била 200 динара, а скупљено је много више од самих пријава – велики број добрих људи прошетао се до Харолда да би донирао и увеличао још једну јединствену манифестацију! Пикадо се игра у много локала широм Србије, али само пикадо Тројке из блока враћа осмехе на лица малишана! Тројка из блока је прошле године у овом граду оборила све рекорде, а сада је опет дошао ред да Рума покаже шта зна и уме. Импресиван број спонзора већ је подржао мисију помоћи породици Ђикић из Путинаца крај Руме, а турнир у пикаду је загревање за много веће дружење које је заказано за суботу, 1. јул!

На челу са Проактив фамилијом, повела се још једна велика борба за бољу будућност социјално угрожених породица са 4 и више деце. Све је спремно за још један спектакл на кошаркашким теренима код Дома здравља у Руми!

Играо се пикадо до касно у ноћ у Харолду, а имали смо и драге госте – породица Јеремић коју смо помогли прошле године, дошла је да се дружи са нама, а најмлађи син је и додељивао медаље и пехар победницима. Магија Тројке из блока у пуном сјају – прави љубитељи пикада препознали су добротворни карактер такмичења Тројке из блока и дошли да подрже, зато што знају да је свака партија састављена од погодака у сам центар!

Нема промашеног бацања, нема неуспешног наступа, нема пуно правила – важно је учествовати и борби против сиромаштва допринети! Опет смо играли игру са надуховтијим именима, а најбољи играчи међу најхуманијим играчима из Руме били су:

  1. Штрокина другарица
  2. Буда
  3. Ђокиница

 Ђокиница

 Буда

 Штрокина другарица

Честитамо шампионима који су имали велику част да приме медаље од младог господина Јеремића. Хуманитарна организација Срби за Србе се захваљује дивном особљу и власнику Паба Харолд који су били сјајни домаћини и поносни технички спонзор турнира. Веома велики успех и сигурно најбоља најава спектакла који нас чека за неколико дана!

РУМА ВОЛИ ТРОЈКУ ИЗ БЛОКА!

 Право у центар – честитамо!