Одржан хуманитарни концерт у Бору

У недељу 23. фебруара у храму Светог Георгија у Бору одржан је, други по реду, хуманитарни концерт. Овом приликом уз помоћ Епархије тимочке, учесника, пријатеља организације и донатора, за помоћ вишедетним породицама са територије Општине Бор, сакупљено је 52.013 динара!

После турнира Одбојка из Блока и Пикада из Блока, Борани су још једном имали прилику да покажу своју хуманост!

Под диригентском управом Тамаре Глишић наступала су три хора – женска византијска певачка група „Свети Харалампије“ и дечји хорови „Милица“ и „Анђелчићи“.

Многобројним људима у храму обратио се старешина борске цркве протонамесник Радоје Мијовић који је надовезујући се на јеванђелске речи истакао да су се окупили са циљем да нахране гладне, напоје жедне и обуку голе и заблагодарио свима на прилозима.

На крају, захваљујемо се свим хуманим Боранима, који су показали велику свест за своје сународнике, и који су својим учешћем подржали овај догађај. Надамо се, да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности у Бору бити још већи, како бисмо на тај начин помогли што више угрожених српских вишедетних породица!