Одржан нови Сербфест у Брукфилду

Четврту годину за редом, огранак Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага узео је учешће на традиционалном Сербфест-у, одржаном 15. септембра у цркви Св. Николе у Брукфилду, недалеко од Чикага. Штанд наше организације посетили су многи драги пријатељи, донатори и гости са којима смо поделили утиске о досадашњем раду организације у САД али и отаџбини.

Поред прикупљања донација и продаје мајица из наше хуманитарне продавнице, поделили смо велики број годишњих извештаја организације Срби за Србе за 2017. годину, у којем смо сажето приказали комплетно пословање и рад наше организације. Захваљујући прилозима добротвора, прикупили смо 885 долара донација на овогодишњем Сербфесту.

Желимо да изразимо велику захвалност свим људима добре воље који су посетили штанд наше организације и донирали средства за помоћ угроженим породицама широм Балкана.

Ваша подршка је изузетно важна за наш даљи рад, те је изузетна част и поштовање за сву веру коју Срби из Америке прилажу нашој организацији. Настављамо са новим акцијама за помоћ бројним угроженим српским породицама и њиховој деци.

СЗС Чикаго