Одржана Журка из блока у Приједору

Хуманитарне активности се настављају организовати у Приједору у марту мјесецу. Седам дана након усјешно одржаног хуманитарног догађаја „Биоскоп из блока“, у суботу, 23. марта организован је још један хуманитарни догађај – овог пута „Журка из блока“ у кафе бару „Тројка“ у приједорском насељу Урије.

Кафе бар „Тројка“ је већ дужи временски период пријатељ и поштовалац нашег рада – мјесецима су власник и гости прикупљали прилоге за помоћ нашој организацији путем донаторске кутије, те су заједно са изразили жељу да се организује и хуманитарно вече у њиховој кафани.

Тако је у суботу, 23. марта одржана је по први пут „Журка из блока“ и том приликом се окупило око педесетак гостију, а скупљено је 632,40 КМ донација. Сви гости добили су прилику, поред тога да се добро забаве, и да покажу своју хуманост.

Журка из блока“ је само једна у низу хуманитарних активности планираних за ову годину у склопу хуманитарног спортско-културног пројектаТројка из блока“. Централни догађај „Тројка из блока“ у Приједору је планиран за 21.7.2019. године, када ће сви људи добре воље моћи да дају свој допринос учествовањем у шутању тројки или куповином  наших мајица.

До тада, позвамо све да нам се придруже у хуманитарним активностима којих ће свакако бити доста у Приједору и у наредном периоду, а о којима ћете бити обавјештени путем наше интернет странице или медија.