20. децембра 2020.

Осмех који нема цену! Савићима из Бољеваца проширена кућа

Још једна вредна и радна породица добила је значајну помоћ у току 2020. године. Савићи из Бољеваца, пре неколико година подигли су кредит како би проширили кућу и својој деци обезбедили довољно простора за лепо и безбрижно детињство. Ипак, њихови напори били су довољни да се радови заврше споља док је унутрашњост остала нетакнута. Средином године, наша организација посетила је породицу и дала обећање да ће учинити све да се радови заврше. Речено – учињено! Током прве посете и након завршетка радова Направили смо и адаптирали две собе, поставили олуке и лимове, изградили и опремили купатило и средили једну просторију у којој ће породица моћи да се бави производњом млечних производа. Такође, породици су обезбеђена и собна врата. Укупна вредност помоћи износи 648.447 динара. Подсетимо, Савићи не примају социјалну помоћ и дечији додатак, а отац Предраг једини ради и издржава породицу, међутим, добар део плате одлази на кредит.

Годинама смо се трудили да деци обезбедимо собе и купатило, тако да смо данас најсрећнија породица. Такође, пошто смо добили донације у козама и почели да правимо сир, просторија коју ћемо користити за производњу млечних производа подићи ће посао на виши ниво. Хвала од срца свим вашим донаторима – рекла нам је усхићеним гласом мајка Каролина.
Димитрије (12), Катарина (9), Гаврило (4) смешкајући се радосно су нам показали своје нове собе, док је најмлађа Ангелина (1) љубопитљиво гледала и упијала сваку изговорену реч. Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима који су учествовали у овој акцији.
Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари