Пикадо из блока стигао у Требиње

Нова сезона борбе против сиромаштва започела је и у Источној Херцеговини! У суботу 3. марта стигао је први Пикадо из блока у Требиње! Код наших пријатеља у Nеws Bar-у, у срцу Требиња, уз помоћ 50 такмичара и много гостију прикупљено је 253,50 КМ за боље сутра за социјално угрожене породице!

Најјужнији град Српске Републике део је мисије Тројка из блока већ три године! Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта који мења свијет на боље, а Требиње је град који те вредности негује и подржава! Након два године и два сјајна турнира у брзом шутирању тројки, пред нама је трећа сезона у којој смо спремили много изненађења и различитих догађаја. Настављамо са турнирима одмах после Васкрса!

У одличној атмосфери у препуном локалу, борили смо се за много више од победничког пехара. Ипак, после добре спортске борбе, три шампиона понела су престижно одличје – медаље Тројка из блока и пехар за најбољег!

ШАМПИОНИ ПИКАДО ИЗ БЛОКА ТРЕБИЊЕ:
  1. Срђан Бодирога
  2. Јован Шараба
  3. Стефан Марић

Сјајна забава и сјајно дружење, са једним јасним циљем – помоћи онима којима је помоћ најпотребнија! Остало је још пуно времена до главног турнира Тројка из блока који ће бити одржан у јулу у Требињу. Окупићемо се још много пута да помогнемо социјално угрожене породице са четворо и више деце. У прошлим годинама значајна помоћ је донирана породици Поповић и породици Поповац из Требиња. Настављамо даље са борбом!

Требиње се бори да сутра боље буде!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

Погледајте наш Календар такмичења и пронађите неки догађај који вам одговара и дођите и постаните део тима који зна како треба да се бори за бољи свет! Донирајте у складу са својим могућностима! Сви по мало и учинићемо много!