Пикадо из блока у Љубљани

Хуманитарна организација Срби за Србе у Словенији је у суботу, 26. јануара 2019. године, по први пут организовала хуманитарно дружење уз пикадо. Преко 35 учесника играло је пикадо у кафићу Лакотник, у насељу Фужине. На десетине људи посетило је догађај и прикупило се 900 евра који ће бити испоручени у хуманитарне сврхе. Срби у Словенији поново су показали да предаје нема и да се од борбе за боље сутра не одустаје.

Упркос великој хладноћи, атмосфера је била одлична, а срца од посетилаца велика, наиме само за четири сата успели смо да прикупимо невероватних 900 евра! Захваљујемо се нашој браћи и сестрама на доприносу јер без њих “Пикадо из блока” не би био тако успешно одржан.

Посебно се захваљујемо власнику локала Лакотник, господину Данијелу Петровићу, на указаном поверењу и одличном гостопримству.

ПОБЕДНИЦИ:

  1. Селмир Исламовић
  2. Дејан Томић
  3. Симо Малеш

Позивамо све Србе широм Словеније да нам се активно придруже у нашем раду. Јер ово је био само почетак! Србин није индивидиалиста, а за борбу за опстанак, наше најугроженије браће и сестара, преко је потребно да се удружујемо и повезујемо.

Како радили тако нам Бог помогао!