Пикадо из блока у Њујорку

Хуманитарна Организација Срби за Србе организовала је 24. фебруара хуманитарни турнир Пикадо из Блока у Break Bar and Billiards у Њујоршком комшилуку Асторија ради прикупљања помоћи деветочланој породици Стевановић из села Кололеч, надомак Косовске Митровице на Косово и Метохија, који живе у јако тешким и неприкладним животним условима.

Турнир је посетило 50 званица и овим поводом се захваљујемо свим људима добре воље који су подржали догађај и помогли у прикупљању средстава за породицу Стевановић у вредности од      $ 1.800.

У финалу турнира су се борили Саша Зеленовић и Марко Генчић у неизвесној борби при којој је Саша задобио прво место, Марко друго, а Марина Алексић је треће место, чиме је потврдила да лепши пол никад не изостаје у конкуренцији.

Захваљујемо се свим посетиоцима и учесницима који су одвојили своје време да подрже још један догађај хуманитарног карактера под покровитељством наше организације, као и на пријатељској сарадњи Break Bar and Billiards и нашем већ сталном донатору зубној ординацији Mamut Dentistry.