18. фебруара 2019.

Пикадо из блока у Оџацима

По први пут у северном делу Србије у Оџацима стиже Пикадо из блока. У суботу 16. фебруара велики број људи окупљен је у варошици, где се играло за социјално угрожене породице широм Балкана. Са задовољством вас обавештавамо да су Оџаци оборили рекорд и да је сакупљено 34.340 динара и учествовало преко 50 такмичара. У финалу су се нашли два млада момка из Оџака, што значи да је пехар остао на домаћем терену. Уз позитивну атмосферу и одличну дружину показали смо да једно омање место можемо да подигнемо на ноге, да се лепо забавимо и притом помогнемо онима којима је то најпотребније. Лепо је било видети фантастичан одазив, првенствено млађе популације и ово је само наговештај да се у Оџацима дружимо релативно ускоро. ПОБЕДНИЦИ:
  1. Владан Вучић
  2. Никола Димитријевић
  3. Милан Гурјанов
Захваљујемо се момцима и девојкама из Републике Српске (Градишка), Земуна, Новог Сада, Ветерника, Футога и околних места Оџака који су дошли да подрже турнир. Захваљујући спонзорима гости су могли да уживају у кифлицама, мини пицама, колачима и преукусним тортама:
  • Пекара “Вучић”
  • Пекара ” Андрија”
  • Минимаркет “Стар плус мм”
  • Анита Стојиљковић
  • Баба Цана
Велико хвала одличном домаћину господину Ћири и његовом кафићу Спорт плус, надамо се још бољем одазиву следећи пут. Нема предаје!

Повезане вести

Коментари