Подржана акција Верског добротоврног старатељства Епархије нишке – „Да не буде гладних”!

Верско добротворно старатељство Епархије нишке током септембра месеца покренуло је акцију прикупљања хране са дужим роком трајања (конзервиране хране, тестенина, уља, брашна, шећера и сл.), хигијенских производа (тоалет-папира, шампона, сапуна и сл.) за социјално угрожене.

Хуманитарна организација Срби за Србе скромно се прикључила овој великој акцији Епархије нишке у виду донације од 117.000 динара за куповину потребних производа.

Подсетимо, у згради Епархије нишке у Нишу, са благословом његовог преосвештенства Епископа нишког г. Арсенија уприличен је пријем за чланове Хуманитарне организације Срби за Србе поводом дугогодишњег хуманитарног рада на простору Епархије нишке средином године. Посебна тема разговора односила се на харитативну делатност Епархије нишке и међусобној сарадњи.


Верско добротворно старатељство Епархије Нишке покренуло је низ акција помоћи социјално угроженим породицама и појединцима. Апелујемо на све људе добре воље да се прикључе харитативној делатности Епархије нишке. Што се тиче наше организације ми ћемо се увек радо одазвати и помоћи колико је у нашој моћи – рекао је Игор Стевановић Орељ, члан управног одбора Хуманитарне организације Срби за Србе.

Како можете да помогнете рад Верског добротоврног старатељства Епархије ?

СМС са поруком VDS на број 4018 у мобилним мрежама Републике Србије mts, A1, Yettel. (цена поруке је 100 дин);Динарски рачун за уплате из Србије:
265-4050310001316-72;


Скенирањем НБС QR кода, преко апликације Ваше банке, можете извршити уплату директно на рачун ВДС-а, у износу од 1000 динара (износ можете променити по Вашој жељи);

НБС ИПС
Девизни рачун за уплате из иностранства,265100000048316236,IBAN- RS35265100000048316236,SWIFT/ BIC / -RZBSRSBG;За додатне информације посетите сајт: https://vds.eparhijaniska.rs/Извор фотографија: Православна Епархија нишка, фејсбук страница.

Рачуни и потврде финансиране помоћи