Помоћ и за породицу Филиповић из Зворника

Породицу Филиповић са четворо малишана, која живи у околини Зворнику посјетили смо у јулу 2020. године. Током те посјете упознали смо се са малим раздраганим створењима, њиховим оцем Веселком и мајком Зорицом. Најстарији син Стефан има 14 година, затим кћерка Ивана од 6 година и близанци Вељко и Марко који имју четири године.

Филиповићи током прве посете

Приликом посјете породици увјерили смо се да немају веш машину, замрзивач и неке појединости од кућног намјештаја, а од великог значаја би им била фреза за обраду земљишта јер узгајају малине и купине. Кућа им је изразито уредна без обзира на то што имају близанце који су тренутно најмањи и најнемирнији у кући. Врло радо иду у свој малињак и уређују га. Због стварања пристојнијих услова за живот ове породице одлучили смо да им помогнемо.

Да би било помогнуто овој, као и свим осталим породицама, потрудили су се наши донатори, а куповином ручне фрезе овој породици је значајно олакшано одржавање малина и купина. Додатно породици смо обезбиједили још: веш машину, замрзивач и комоду, а вриједност помоћи износи: 2.174 КМ.

Хуманитарна организација Срби за Србе и ове године наставља са радом. Тренутно прикупљамо средства за помоћ породицама на Банији које су погођене земљотресом па позивамо све заинтересоване да нам се придруже и сви заједно да помогнемо нашем становништву које је погодила ова природна катастрофа.

Рачуни и потврде финансиране помоћи