Помоћ за храбру породицу Раковић

Хуманитарна организација Срби за Србе допремила је помоћ у укупној вредности од 237.119 динара за шесточлану породицу Раковић из Аранђеловца крајем децембра 2018. године. У топлом дому Раковић живе дивни родитељи Александар и Катарина и њихово четворо деце Никола (17), Љубица (11), Новак (8) и Наташа (8).

Мајка Катарина ради за минималац као хигијеничарка, док је отац Александар сталнo запослен у Пошти Србије. Такође, Александар је био учесник отаџбинских ратова 1991. године од чијих је последица 2014. године оболео од тешког облика леукемије, а пре две године му је пронађен и малигни тумор, те је због својих болести јако често одсутан са посла и онемогућен да заради довољно за своју породицу.

Изглед купатила приликом прве посете наше организације у марту 2018. године

И поред свих недаћа које су га задесиле не предаје се и храбро издржава тешке болове које има, а како каже све због своје деце и жеље да их изведе на прави пут.

Поред комплетне реконструкције купатила које им је било потопљено због квара у згради, Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је Раковићима и у куповини машине за прање и сушење веша и два душека, где ће близанци моћи мирно да спавају.

Храброст и доброта коју смо осетили од ове породице нас је одушевила и надамо се да ће им наша помоћ бар мало олакшати борбу за боље сутра!

Рачуни и потврде финансиране помоћи