Помогнута породица Андолшек из Мрчајеваца

Хуманитарна организација Срби за Србе са поносом обавештава јавност да је успешно завршена акција помоћи породици Андолшек. Шесточлана породица која живи у селу Мрчајевци крај Чачка је, захваљујући бројним донацијама из целог света, сада добила велику помоћ! Отац Андреј и мајка Душица подижу четири кћери: Анђелу (21), Анастасију (18), Николету (16) и Стефану (11), а први пут смо их посетили у склопу велике акције Тројка из блока у Чачку прошле године.

Прва посета породици Андолшек у јуну 2017. године

Након много рада и труда, упркос проблемима и искушењима, успешно смо завршили ову велику акцију! Уз помоћ бројних донатора, спонзора и техничких спонзора из Чачка, сређен је комплетан други спрат куће за ову дивну породицу! Од степеница којима се пење на спрат, преко зидова, ламината и плафона, до купатила и свих врата и прозора. Укупна вредност радова износила је 857.136 динара.

Комплетно ново поткровље сада краси кућу породице Андолшек! Захваљујући свима који су донирали снови су сада постали стварност за ову породицу! Настављамо даље да се боримо за боље сутра за вишедетне породице!

Организујемо још један турнир у брзом шутирању тројки у Чачку који је заказан за недељу 15. јул на главном градском тргу у Чачку! Укључите си ви – циљ је опет исти – помоћи породицама којима је заиста помоћ потребна! Сви по мало и учинићемо много!

Породица Андолшек у уређеном простору на спрату своје куће
Рачуни и потврде финансиране помоћи