Помогнута породица Кнежевић из Ниша

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је још једну многочлану породицу из Ниша! Помоћ је стигла до породице Кнежевић, породицу коју смо пре више од осам година скромно помогли у виду животних намирница.

Наша организација породици је обезбедила лежај, сто, шест столица, радни сто и компјутерску столицу, кухињски елемент и судоперу, као и плаћање водоинсталатерских радове којим је спроведена вода до кухиње. Вредност помоћи износи 102.806 динара.

Подсетимо, седмочлана породица Кнежевић, се пре десетак година доселила у Ниш из Републике Српске. Чланови породице су родитељи Миодраг и Драгана и деца Милица (17), Димитрије (14), близнакиње Софија (11), Ксенија (11) и најмлађа Соња (9).

Хвала пуно на помоћи. Највише ми значи што ћу сада моћи да перем судове у кухињи што до сада нисам могла, него сам све прала у купатилу – рекла нам је мајка Драгана.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим људима доброг срца који су својим донацијама дали допринос у реализацији још једне хуманитарне акције.

*фотографија је од пре 8 година када смо породицу први пут помогли

Рачуни и потврде финансиране помоћи