Помогнута породица Раднић из Крајине

Последња помогнута породица из Крајине у овој веома успешној години која је за нама, била је породица Раднић из места Тења код Осијека. У размаку од свега неколико дана завршена су два пројекта помоћи породицама из Источне Славоније. Прво је завршен пројекат изградње купатила код Петровића из Аде, а сада је завршено уређење собе за најмлађе Радниће.

Породицу Раднић чине родитељи Ненад и Боса, са три синчића Ђорђом (7 год), Његошем (4) и Момчилом (2). За најмлађе је уређена једна соба, тачније превасходно за новопеченог школарца Ђорђа, где је скинута подлога и постављен ламинат и постављен нови прозор.

Затим су купљена и уграђена нова улазна врата у кућу, озидан је улаз и реконструисан је димњак.

Вредност целокупног пројекта, укључујући набавку материјала и грађевинске радове за породицу Раднић, износио је 2.120€.

Надамо се да ће нови изглед собе омогућити Ђорђу да у школи остварује само успехе, а да ће његова браћа у току његове паузе у учењу, моћи да се несметано играју у топлој соби и да бар на кратко забораве на тешке животне услове у којима одрастају.

Настављамо и у 2018. години још јаче и енергичније борбу за наш заборављени народ који још увек опстаје на просторима некадашње Републике Српске Крајине. Придружите нам се у великој Божићној акцији где ћемо између осталог обезбедити значајну помоћ за двадесетиједну породицу из Крајине.

Рачуни и потврде финансиране помоћи