Помогнута породица Шпољар из С. Пазове

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су у фебруару ове године породицу Шпољар у Старој Пазови. Самохрана мајка Ивана подиже троје деце – Јовану (16), Јану (8) и Михаила (7). Ова кућа пуна љубави пуна је и проблема које смо затекли приликом прве посете: без ормара, без кревета, без сређеног улаза у кућу, са скромним дечијим додатком и нередовном алиментацијом од бившег мужа, мајка Ивана са стрепњом је гледала у сваки нови дан.

Јана и Михаило помажу мами око нове веш машине

Посета наше организације донела јој је наду у боље сутра и у добре људе из целог света. А добри људи, донатори организације Срби за Србе здушно су одоговорили и пожурили да испуне њихове скромне жеље! Захваљујући бројним донацијама врло брзо жеље су остварене: купљени су ормар, ципеларник, кревет на спрат са душецима и веш машина, најнеопходније ствари које знатно мењају свакодневни живот Шпољара. Вредност уручене помоћи породици Шпољар износи 111.236 динара.

Саниран део куће који је због влаге представљао проблем породици

У кући са малом децом, веш машина вреди као злато, а кревет на спрат нови је свет за игру за двоје малишана. Такође, сређен је и реновиран улазни део куће који је највише био оштећен због појаве влаге. Ово су први и најхитинији проблеми који су решени код ове породице, а остало их је још много.

Пријатељи организације Срби за Србе, поклонили су половни рачунар, што је највише обрадовало најмлађе чланове породице Шпољар.

У име породице Шпољар од срца се захваљујемо донаторима из целог света!

РАЧУНИ ОД КУПЉЕНЕ ПОМОЋИ ПОРОДИЦИ ШПОЉАР