Помогнути мали Вучетићи из Земуна

Претходног викенда чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су седмочлану породицу Вучетић из Земуна. Породицу Вучетић коју чине родитељи Александар и Адриана, са петоро дивне деце – Константин (13), Димитрије (11), Касијана (8), Елена (3) и најмлађи Стефан, који је тек напунио годину дана, посетили смо први пут почетком маја и договорили грађевинске радове на проширењу стамбеног простора. Скоро половина средстава за помоћ Вучетићима прикупљена је на турниру „Тројка из блока” који је одржан  у Земуну. Укупна вредност материјала и радова износила је 252.350 динара.

 Изглед куће приликом прве посете породици у мају 2016. године

 Радови на замени кровне конструкције и зидању дечије собе

Од радова код породице Вучетић урађено је следеће: замењена кровна конструкција и цреп, улазна ПВЦ врата, од постојеће терасе озидана је дечија соба, постављена су два ПВЦ прозора (у соби и изнад улазних врата), у новој соби је разведена струја, равнајући слој, ламинат и гипсарски радови.

 Мајка Адриана са децом испред нове дечије собе

 Нова соба за мале Вучетиће

 Мајка Андриана са децом Димитријем, Стефаном, Еленом, Константином и Касијаном

 Срби за Србе са породицом Вучетић испред дограђеног породичног дома

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

Рачуни и потврде финансиране помоћи