Помогнути мали Вучетићи из Земуна

Помогнути мали Вучетићи из Земуна
Претходног викенда чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су седмочлану породицу Вучетић из Земуна. Породицу Вучетић коју чине родитељи Александар и Адриана, са петоро дивне деце - Константин (13), Димитрије (11), Касијана (8), Елена (3) и најмлађи Стефан, који је тек напунио годину дана, посетили смо први пут почетком маја и договорили грађевинске радове на проширењу стамбеног простора. Скоро половина средстава за помоћ Вучетићима прикупљена је на турниру „Тројка из блока" који је одржан  у Земуну. Укупна вредност материјала и радова износила је 252.350 динара.

 Изглед куће приликом прве посете породици у мају 2016. године

 Радови на замени кровне конструкције и зидању дечије собе

Од радова код породице Вучетић урађено је следеће: замењена кровна конструкција и цреп, улазна ПВЦ врата, од постојеће терасе озидана је дечија соба, постављена су два ПВЦ прозора (у соби и изнад улазних врата), у новој соби је разведена струја, равнајући слој, ламинат и гипсарски радови.

 Мајка Адриана са децом испред нове дечије собе

 Нова соба за мале Вучетиће

 Мајка Андриана са децом Димитријем, Стефаном, Еленом, Константином и Касијаном

 Срби за Србе са породицом Вучетић испред дограђеног породичног дома

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

Рачуни и потврде финансиране помоћи

Повезане вести

Коментари