Помогнути Мијаљевићи из Новог Пазара

Хуманитарна организација Срби за Србе овог пута помогла је породицу Мијаљевић из Новог Пазара. Породицу коју чине 11 чланова прадеда Милић, деда Раде, баба Славица, њихова деца Надежда, Јелена и Златко са супругом Милицом и децом Александром (4), Страхињом (6) и близнакињама  Кристином (8) и Катарином (8) обишли смо крајем јануара. Помоћ се огледала у набавци грађевинског матаријала укупне вредности од 88.659 динара.

Стање дневне собе приликом наше прве посете

Близнакиње Кристина и Катарина са братом Страхињом и сестром Александром у сређеној дневној соби

Захваљујући донаторима успели смо да за мало више од два месеца прикупимо и испоручимо помоћ која се огледа у виду ламината, кошуљице, плочица и да ангажујемо мајсторе коју су извели потребне радове да би Мијаљевићима обезбедили још једну просторију за живот и рад.

Изгелед дневене собе у јануару 2017. године

Тренутно стање дневне собе

Сада Златко са супругом и децом има адаптирану собу у којој могу да проводе време и која ће да служи као кухиња и дневни боравак. Иначе деда Раде који је радно неспособан јер је оперисао тумор, исказао је братољубље и преузео је пре скоро годину и по дана на себе старатељство и бригу о првом комшији, момку Радошу, за кога је и на нашој фејсбук страници објављиван апел за помоћ.

Најмлађи Мијаљевићи

Породица Мијаљевић у дневној соби која сада може да се користи за живот

Захваљујемо се донаторима и свим људима добре воље који прате и помажу рад и идеју Хуманитарне организације Срби за Србе.

Рачуни и потврде финансиране помоћи