Помогнути Милићи у Црној Гори

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе посјетили су пред крај 2010. године и избегличку породицу са Косова и Метохије – Милиће из Подгорице. Својеврсна новогодишња помоћ Милићима се пре свега огледала у набавци дрва за огријев и то им је заиста било крајње неопходно, а и сама помоћ дошла је у правом моменту, када су почели хладни дани. Наравно, породици смо носили и храну како би колико толико могли да се припреме за празничне дане. Комплетна помоћ била у висини од 500 евра. Као и увијек, дочекани смо срдачно и топло у дом Милића. Њихов домаћин и глава породице отац Миладин је и даље у болници Брезовик, а његову улогу храбро преузимају дјечаци – близанци. Било је лијепо гледати их како цијепају дрва, да одмене мајку. Колико год био тежак, живот извуче најбоље из човијека и некако се нађе снаге да се иде даље и поред свих мука и тешкоћа. Хвала Богу, дјеца су здрава и добр и надамо се да ће изаћи на прави пут а да ће наша хуманитара организација макар учинити мали корак да се то заиста и оствари. Подели:0share

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе посјетили су пред крај 2010. године и избегличку породицу са Косова и Метохије – Милиће из Подгорице. Својеврсна новогодишња помоћ Милићима се пре свега огледала у набавци дрва за огријев и то им је заиста било крајње неопходно, а и сама помоћ дошла је у правом моменту, када су почели хладни дани. Наравно, породици смо носили и храну како би колико толико могли да се припреме за празничне дане.

Комплетна помоћ била у висини од 500 евра. Као и увијек, дочекани смо срдачно и топло у дом Милића. Њихов домаћин и глава породице отац Миладин је и даље у болници Брезовик, а његову улогу храбро преузимају дјечаци – близанци. Било је лијепо гледати их како цијепају дрва, да одмене мајку. Колико год био тежак, живот извуче најбоље из човијека и некако се нађе снаге да се иде даље и поред свих мука и тешкоћа. Хвала Богу, дјеца су здрава и добр и надамо се да ће изаћи на прави пут а да ће наша хуманитара организација макар учинити мали корак да се то заиста и оствари.