Помогнути Ненадићи из Б. Грахова

СРБИ ЗА СРБЕ настављају да помажу на територији Федерације Босне и Херцеговине – помоћ је стигла и до заборављеног Босанског Грахова, тачније засеока Црни Луг, у кућу породице Ненадић. Oтац Чедо, ветеран војске Републике Српске, његова супруга Сања и троје малолетне деце: Никола (14), Ђорђе (11) и Ружица (9). Након прошлогодишње посете, а захваљујући бројним донаторима из целог света – испунили смо најхитиније жеље ове поштене породице – кревети на спрат, два ормара и три душека, у вредности од 745 КМ, стигли су код троје најмлађих Ненадића.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Hercegovina/2016/Nenadic/nenadici-11.JPG Посета породици Ненадић крајем 2016. године

Ово је само прва и најнеопходнија помоћ за породицу Ненадић, а њихова захвалност је превелика – поздрављају све донаторе и посебно им је драго што делима доказују да Босанска Крајина није заборављена.

 Мајка Сања поред новог кревета на спрат са душецима

 Ормар за породицу Ненадић

Вредним Ненадићима потребно је још много штошта – проширење штале, адаптација кухиње и дневне собе, радови на канализацији и септичкој јами…

 Сања и Чедо Ненадић испред њихове куће

Надамо се да ћемо наставити да им помажемо уз помоћ наших донатора и сабораца из целог света који не заборављају наш напаћени народ где год живели, и где год народ живео! ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Рачуни и потврде финансиране помоћи