Помогнути Тамбурићи из Бруса

Породица Тамбурић живи у селу Златари крај Бруса. Упознали су их представници Хуманитарне организације Срби за Србе у току ове године и након прве посете одлучено је да им се помогне. Родитељи Срђан и Бојана подижу четворо дивне деце, Милицу (11), Марију (6), Сандру (2), и бебу Виктора, јунака који има годину дана.

Бог им је дао највеће благо у животу, а сваки дан доноси им нове борбе. Оба родитеља су незапослена и једина сигурна примања у кући су дечији додатак и социјална помоћ. Родитељи се боре колико могу, па иза куће имају омањи малињак од којег успевају понекад да зараде неки динар.

Кревет на спрат са душецима ће се ускоро саставити и мало олакшати смештај најмлађима

Кућа у којој живе у лошем је стању, па су Тамбурићи имали много жеља, а уз помоћ донатора СРБИ ЗА СРБЕ из целог света и турнира Тројка из блока који је одржан у Брусу по први пут у сезони 2017. најхитније од њихових жеља су испуњене!

Укупна вредност помоћи породици Тамбурић из Бруса износи 159.209 динара

Купљени су кревет на спрат са душецима, два троседа, ормар, комбиновани фрижидер и шпорет на дрва – у много чему олакшан је живот ове шесточлане породице! Од срца хвала свима који су помогли својим донацијама, како из целог света, тако и из Бруса, где су комшије одговориле на позив и дошле у помоћ!

Потребно је још пуно борбе како би се живот Тамбурића додатно побољшао, и како би се помогло још много, много породица са више деце широм Балкана! Донирајте и ви!

РАЧУНИ ОД КУПЉЕНЕ ПОМОЋИ