Помогнути Тодоровићи из Хан Пијеска

Породица Тодоровић из села Чађавице, које се налази на магистралном путу у општини Хан Пијесак, добила је вриједну помоћ у току 2021. године! Највећи проблем овој породици била је дотрајала столарија као и влага по кући.

Уз велику помоћ донатора Хуманитарне организације, Tодоровићима смо замијенили столарију и једна унутрашња врата, урадили гипсане радове у кући и поставили олуке. Укупна вриједност помоћи износи 7.002,18 КМ.

Подсетимо, породицу чине отац Радован, мајка Мирјана, синови Миљан (21), Станимир (19), Никола (16), Милорад (7) и кћерка Љубица (14). Са породицом живи и Радованова мајка Смиљка која је слијепа и срчани болесник. Радован, као инвалид треће категорије, не ради већ дуже вријеме док је мајка запослена као чистачица. Син Миљан се бави фудбалом у једном београдском нижелигашком клубу који му је обезбиједио смјештај и храну, док је Станимир примљен нa Војну академију у Београду. Нажалост, Никола има ријетку болест која утиче на памћење. Није у стању да запамти ни најосновније ствари. Похађа школу по посебном програму. Ћерки Љубици је откривена епилепсија и користи јаке лијекове како би јој стање било стабилно.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима на још једној успјешној реализацији помоћи!

Рачуни и потврде финансиране помоћи