Pool party из блока успешно одржан у Лас Вегасу

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе у Сједињеним Америчким Државама и током јуна, наставили су са хуманитарним активностима. У паузама између Тројки из блока које су се организовале у Бостону и Чикагу, организован је интересантан догађај под називом Pool party из блока.

Идеално место за овакав догађај, био је један од најпознатијих градова државе Неваде – Лас Вегас. Град забаве и пријатне климе, успео је 23. јуна да окупи чланове српске заједнице у Лас Вегасу, али и њихове пријатеље других националности, па су присутни учесници овог догађаја још једном дали свој допринос у борби против сиромаштва коју наша организација води већ више од четрнаест година.

Захваљујући Биљани Симић, која је као по старом српском обичају била најбољи могући домаћин, двадесетак учесника овог догађаја сакупило је укупно 710 долара.

У пријатној и веселој атмосфери, учесници су се купали, уживали у српској кухињи и музици, а оно што је најважније – договарали за нове хуманитарне догађаје.

Хуманитарна организација Срби за Србе се захваљује свим присутнима на још једном успешно организованом догађају, и позива све Србе из Лас Вегаса и околине да се прикључе нашим акцијама, како бисмо заједничким снагама помогли још више угрожених породица широм Балкана.