Породици Јешић из Пријепоља замењена столарија!

Наши стари познаници Јешићи из Пријепоља коначно имају добре вести! Сага која је трајала годинама о решавању стамбеног питања коначно је завршена јер је Општина Пријепоље породици поклонила стан!

Највећа жеља оца Ненада била је да својој породици обезбеди дом. Нажалост, преминуо је пре него што му се ова жеља остварила. Породицу данас чине самохрана мајка Данијела и деца Милован (22), Миљан (21), Срђан (17), Александар (14), Данка (12) и Дарко (10).

Хуманитарна организација Срби за Србе породици Јешић је заменила столарију и поставила улазна врата. Укупна вредност помоћи износи 274.000 динара.

У случају да скупштина станара одобри, у току следеће године планирано је да им поставимо фасаду.

Миљанова прича из прве посете о томе како Милован и он не могу да нађу сталан посао и даље је актуелна. Иако се ови вредни момци труде да се запосле, то иде веома тешко па су осуђени да раде разне врсте послова који не трају дуго. Надамо се да ће овај извештај подстаћи људе из Пријепоља да им пруже шансу како би помогли мајци, браћи и сестри да им обезбеде нормалне услове за живот.  

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља са добротворним радом и у наредној години, па позивамо све донаторе да наставе да подржавају акције помоћи угроженим породицама широм Балкана.

Рачуни и потврде финансиране помоћи