Предата пројектна документација за реконструкцију куће Прибичевића у Футогу

Након што су представници Хуманитарне организације Срби за Србе крајем 2020. године посетили породицу Прибичевић из Футога, приступили смо финасирању израде пројекта реконструкције њиховог породичног дома и предаје пројектно-техничке документације надлежним општинским органима. Укупна вредност првог дела донације је 114.000 динара и након добијања свих неопходних грађевинских дозвола, приступиће се рушењу старе куће и изградњи нове на постојећим темељима.

Подсетимо, родитељи Мирослав и Радмила подижу близанце Луку и Лазара (10) и Софију и Сташу (7) у кући старој преко 100 година. Део неопходних средстава за градњу куће је породица већ обезбедила али недовољно како би цео пројекат био успешно реализован. Породица живи од плате оца Мирослава који ради у агенцији за некретнине, док је мајка радила као агент у шпедицији, али тренутно није запослена и чува децу. Од осталих примања имају дечији додатак у износу од 11.000 динара.

Хуманитарна организација Срби за Србе ће у наредном периоду, након добијања свих неопходних грађевинских дозвола од стране надлежних органа, обезбедити неопходан грађевински материјал и помоћи Прибичевићима да добију свој нови дом. Да бисмо успели у тој намери, потребна је помоћ наших донатора, па позивамо све људе доброга срца да нам се придруже како бисмо реализовали још један пројекат помоћи!

Рачуни и потврде финансиране помоћи