Промоција књига Андрије Шошића у Бечу

У организацији повереништва Аустрија Удружења Краљевина Србија, у Бечу је 15.02.2019. године одржана промоција књига г. Андрије Шошића – „Први светски рат, хронологија дешавања“ и збирке песама „Лутање“. Промоција је одржана у кафеу Limoncelo Eis & Cafe уз присуство 40-так људи, а то вече од продатих књига, појединачних донација, као и од дијела прихода од пазара којег су се власници кафеа одрекли у хуманитарне сврхе, скупљено је 450,00 евра.

Промоција је имала хуманитарни карактер, а сав приход од продатих књига Удружење је наменило нашој хуманитарној организацији.

Иначе г. Шошић је члан управног одбора Урдужења и дугогодишњи пријатељ Хуманитарне организације Срби за Србе. За збирку песама „Лутање“ добио награду 17. уметничког сабора „Под крилима архангела“ и титулу „Змај од Сталаћа“, а за књигу „Србија у Првом светском рату – хронологија дешавања“ златну медаљу црквено-народног гусларског друштва „Онамо ‘намо“.

Овом приликом желимо да изразимо велику захвалност Удружењу Краљевина Србија за реализовану акцију и за жељу да прикупљена средства донирају нашој организацији, а ми ћемо се као и до сада трудити да оправдамо указано повјерење.

 

НЕМА ПРЕДАЈЕ!