Промоција на FitPass данима спорта

Спортско-хуманитарни пројекти Тројка из блока и Кош за срећу освајају све више и више људи. Сјајна идеја – хуманост, спорт и забава – пронашла је пут до много донатора. Испред сваког од њих појави се једна нова, искрена и једноставна прича која лако постане део нечијег живота.

Боримо се боље сутра на кошаркашким теренима широм света, а још једном ред је дошао на Београд.

На FitPass данима спорта у организацији Естием ЛГ Београд, поново смо били у улози домаћина.

У недељу 27. маја у спортском селу на Савском венцу одиграла се још једна утакмица за боље сутра. Уз помоћ донација такмичара и гостију прикупљено је 8.050 динара за социјално угрожене породице. Наизглед мала победа, али је победа! Још један корак ка бољем сутра и још једно представљање наше мисије новим људима. А сваки нови човек вреднији је од злата, тако да је свака акција више него успешна!

Шутирале су се тројке, али овај пут у заиста пријатељском надметању. Без сјајних одличја, свима је награда била што знају да раде лепу ствар за људе у невољи. Сви по мало и учинићемо много! Велико хвала нашим љубазним домаћинима из Естием ЛГ екипе. Настављамо са сјајном сарадњом!

Подељено је много Годишњих извештаја за 2017. годину, много људи се распитивало како да постану донатори… Најлакше је послати СМС поруку на 7763 или посетити неки од наших хуманитарних догађаја широм света.