Промоција организације у Бањалуци

У суботу 10. октобра волонтери организације из Бања Луке организовали су промоцију организације у центру града. Циљ овог догађаја био је да своје суграђане још више упознамо са радом Хуманитарне организације Срби за Србе. Такође била је постављена и донаторска кутија у којој су се скупљала средства за породицу Митровић из Бањалуке.

Прилазили су и стари и млади, да пруже коју ријеч подршке, попричају о текућим акцијама, упознају се са радом организације и подрже акцију скромном донацијом. Боравећи током читавог дана у Господској улици, увјерили смо се да је Бања Лука итекако хумана и упозната са нашим радом.

Када би морали да истакнемо посебну ситуацију тај дан, тешко би нам било јер их је било много. Од дјеце која су долазила и убацивала у кутију ситниш уз обеђање да ће доћи на први следећи пикадо, до старијег народа који нас је подржавао и охрабривао уз ријечи „…има ипак наде за нас“.

Тај дан смо успјели скупити 990,70 КМ за породицу Митровић. Посебну захвалност дугујемо нашим техничким спонзорима фирми Про Рент из Лакташа и завичајном удруђењеу Сањана-Грмеч без којих овај догађај не би био овако успјешан. А поред средстава која су се скупила и бањалучана који су феноменалну  реаговали на нашу акцију, ИНФО ШТАНД се показао као једна јако добра акција коју ћемо Боже здравља поновити како у Бањалуци тако и у другим градовима широм Републике Српске.