Прва акција и у Франкфурту!

Коначно су се створили услови 23. децембра за прво хуманитарно дружење у граду на Мајни у виду пикадо турнира. Преко 20 такмичара се пријавило и нико није промашио донаторску кутију за више него успјешан турнир. Породичан амбијент у Cafe Bar Sonnenschein, гостопримство самих власника и одазов прије свега младих људи учинила је ово вече заиста феноменалном. Од учешћа на турниру и донација мимо самог турнира скупили смо 730€ донација које ће бити прослијеђене у помоћ породици Ристић са Космета.

У полуфинале су се пласирали Паул Банкос, Каролина Патаки, Младен Урошевић и Миленко Лукић што је турниру дало оправдано префикс интернационални. Шампион првог Пикадо турнира у Франкфурту је, у веома тијесној и неизвјесној борби са господином Лукићем био румун Паул Банкос.

Захвалили би се од срца власницима локала Синиши Ђукићу и Дражену Ерцегу на указаном повјерењу и заиста домаћинском гостопримству, господину Вицеларевићу, новинару франкфуртских Вести на медијској подршци као и прелијепим фотографијама као и свим учесницима и гледаоцима турнира што су својим присуством допринијели успјешној првој акцији у овом граду.

Ово је само прва у низу планираних акција у Франкфурту а и осталим градовима у Њемачкој у 2019. години. Позивамо све добре људе који нас прате и препознају наш рад, а живе у Њемачкој, да нам се јаве да евентуално покушамо и у вашем граду да организујемо дружење хуманитарног карактера.

Нема Предаје!